CONFORTEX NATURE, prezervative barbati, 144buc

79,00 lei
Nicio taxa

 Prezervativele CONFORTEX NATURE sunt fabricate din substante de prima calitate. Prezervativele CONFORTEX NATURE expirara la 5 ani de la data fabricatiei. Toate pachetele au imprimat atat data expirarii, cat si numarul lotului pentru identificare.

Cantitate
Produse in stoc

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

  Toate prezervativele respecta cerintele Directivei Consiliului 93/42 / CEE privind dispozitivele medicale si sunt testate in conformitate cu EN ISO 4074 care specifica cerintele aplicabile prezervativelor de cauciuc de unica folosinta, precum si caracteristicile si metodele de testare ale acestora.

Metodele de testare aplicate tuturor prezervativelor CONFORTEX NATURE, care le garanteaza calitatea si securitatea, depasesc cu mult cerintele aplicabile ale standardelor internationale. Acesta este motivul pentru care 100% din prezervativele noastre sunt testate electronic si controlate strict microbiologic.

Design-urile lor distinctive, impreuna cu combinatia sa indrazneata de culori fac din prezervativele CONFORTEX NATURE un produs usor de identificat cu care veti experimenta un sex mai distractiv si mai sigur.

Pachetul unitar de prezervative CONFORTEX NATURE, include instructiunile si indicatiile de utilizare si conservare, precum si toate informatiile necesare pentru o utilizare in siguranta.

Grosime latex: 0,065 ± 0,015mm

Latime nominala: 53 ± 2mm

Parametri prezervativ