SUPER CAPS XTREME - stimulant, supliment energie barbati 100caps

99,00 lei
Nicio taxa

 Principalul ingredient activ al acestor capsule este cofeina; unul dintre cei mai utilizati stimulanti naturali din lume. Proprietatile cofeinei sporesc vigilenta, concentrarea si capacitatea de raspuns. Cofeina ofera in plus energie suplimentara.

Cantitate
Produse in stoc

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

 Alte componente importante ale acestor capsule sunt extractul de ceai verde, l-fenilalina, cacao si cayenne. Ceaiul verde contine - ca majoritatea ceaiurilor - cofeina si asigura astfel organismului energie suplimentara. Extractul de ceai verde contine in plus epiogalocatechin-3-galat, un puternic antioxidant, care stimuleaza metabolismul si imbunatateste arderea grasimilor.

L-fenilalanina este necesara pentru a produce anumiti neurotransmitatori, cum ar fi dopamina si serotonina. Neurotransmitatorii sunt substante chimice din creier, care contribuie la o energie mentala sanatoasa si la o buna dispozitie. Aceste substante chimice afecteaza apetitul, energia, ciclul somnului si starea de spirit.

Cacao contine teobromina, teofilina si cafeina. Toate aceste substante naturale au un efect stimulator si asigura experienta unei cresteri a energiei, a motivatiei si a vigilentei.

Capsaicinea este ingredientul activ al ardeiului cayenne, care stimuleaza organismul sa absoarba energie si sa o foloseasca eficient.

Supliment de energie cu cofeina

*Da energie

*Sustine rezistenta fizica

Super Caps sunt un supliment energetic eficient bazat pe cofeina. Acest supliment alimentar unic sustine o viata activa si sanatoasa. Folositi Super Caps pentru mai multa energie in timpul exercitiului fizic, rezistenta imbunatatita si o performanta fizica si mentala optima.

Contine: 100 capsule