VANILLA GOLD PEAR SWEDE- lubrifiant bio, 100ml

52,00 lei
Nicio taxa

Cu lubrificantul Fruity Love SWEDE continua sa creeze noi tendinte in cosmetica erotica.Rezultatul este o serie de lubrifianti cu gust care contin doar ingrediente utilizate si de industria alimentara.Acest lucru inseamna ca sunt complet netoxice si total inofensive daca sunt ingerate in cantitati mici.

Cantitate
Produse in stoc

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Designul de ultima ora si usor erotic stabileste un nou standard in randul clientilor constienti de moda din intreaga lume. Desenele unice necesita formule de ultima generatie.

Obiectivul SWEDE a fost sa dezvolte o formula complet naturala si sigura, fara a compromite cele mai importante criterii ale acestora: lubrifiere neteda si de lunga durata, senzatie moale si blanda impotriva pielii, prezervativ sigur, non-iritant, echilibrat cu pH, pe baza de apa si usor de clatit.

Deoarece formulele sunt de asemenea echilibrate cu pH-ul nu perturba mediul vaginal sensibil si reprezinta un risc mai mic de infectii cu drojdie. Formulele nu contin Parabens, care este un conservant foarte obisnuit in uz general pentru lubrifianti si produse cosmetice.

Cantitate: 100 ml