FRUITY LOVE SWEDE- lubrifiant natural 100ml

52,00 lei
Nicio taxa

 Cu lubrifiantul Fruity Love, SWEDE - producatorul suedez continua sa creeze noi tendinte in cosmetica erotica. Designul de ultima ora și usor erotic stabileste un nou standard in rsndul clientilor constienti de moda din intreaga lume.

Cantitate
Produse in stoc

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

  Modelele unice necesita formule de ultima generatie. Obiectivul SWEDE a fost sa dezvolte o formula complet naturala si sigura, fara a compromite cele mai importante criterii ale acestora: lubrifiere fina si de lunga durata, senzatie moale si blanda impotriva pielii, prezervativ safe, non-iritant, echilibrat cu pH, bazat pe apa si usor de spalat.

 Rezultatul este o serie de lubrifianti cu gust care contin doar ingrediente utilizate si de industria alimentara. Acest lucru inseamna ca sunt complet netoxice si total inofensive daca sunt ingerate in cantităti mici.

Deoarece formulele sunt de asemenea echilibrate cu pH-ul, nu perturba mediul vaginal sensibil si reprezinta un risc mai mic de infectii cu microorganisme.

 Formulele nu contin Parabenu, care este un conservant foarte obisnuit in uz general pentru lubrifianti si produse cosmetice. Parabenii sunt, de asemenea, cunoscuti ca provoaca iritatii si alergii.